Hola! Benvinguts a la Farmàcia Jorge Gimeno

Què hi trobaràs a la farmàcia?

En aquests anys, el nostre espai i els serveis han anat a poc a poc creixent sense oblidar-nos de donar sempre el millor servei i atenció possible als nostres clients per així generar a cada un d’ells l’experiència més positiva.

Quins serveis podràs trobar?

En la farmacia contamos con un amplio vademécum de ortesis y de ayudas técnicas para facilitar la ayuda diaria, con la finalidad de poder atender, en la medida de lo posible sin ser ortopedia como tal, las necesidades de nuestros pacientes y ofrecer una importante variedad de productos de alta calidad al mejor precio.

Nuestros farmacéuticos te ofrecerán:

  • Una perfecta recomendación de ortesis en función de la patología que padezcas.
  • Ayudas técnicas para facilitar el día a día tanto al paciente como al cuidador: sillas de ruedas (en venta y alquiler), andadores (en venta y alquiler), grúas, camas articuladas, muletas, bastones, elevadores de wc, banquetas…

Para determinados artículos, disponemos también de financiación SIN INTERESES a 4 años.

No dudes en consultarnos ante cualquier duda.

En farmàcia Jorge Gimeno Siscar comptem amb un expert en Dietètica i Nutrició que aclarirà els teus dubtes sobre alimentació, complements nutricionals i dietètics, productes per aprimar i règims. En cas de ser necessari, elaborarà una dieta personalitzada i adaptada a les teves necessitats, horari, interessos i condició física. Malauradament, només pensem en el nutricionista / dietista quan busquem perdre pes, però pot ajudar-nos en molts altres àmbits en els quals no caiem en el compte com són:
  • Millorar el rendiment en l’esport: pot ajudar a establir objectius i assolir resultats a l’hora de participar per exemple en una marató/competició.
  • Alimentar-nos de forma intel·ligent i més saludablement (que no és sinònim de deixar de consumir els nostres aliments preferits).
  • Si estàs a càrrec d’una persona gran, et va a assessorar sobre la interacció entre el menjar i la medicació.
  • Sobre com dur a terme una dieta especial en determinades patologies com hipertensió o diabetis o problemes renals o de fetge.
  • Si estàs embarassada, una dieta adequada pot ajudar-te a obtenir els nutrients que necessitis, sobretot durant els tres primers mesos d’embaràs que és el període de major risc per al nadó.
  • Si estàs en període de lactància, pot ajudar-te a fer que la dieta aporti el suficient ferro, vitamina D, calci, vitamina B per a tu i el teu nadó.
Aquest servei consisteix en la dosificació de la medicació dels nostres pacients a través de blísters setmanals individualitzats. Els nostres blísters setmanals són molt senzills i permeten una lectura clara dels dies i les preses de manera que els pacients poden seguir el seu tractament de manera còmoda i eficaç (reduint el risc d’oblits i errors). El que deriva en una major tranquil·litat per als familiars / cuidadors i en una millora de la qualitat de vida de tots dos. Cada blíster el preparem meticulosament en un espai independent dins de la farmàcia, per garantir que la medicació no pateixi cap dany ni es perdi.
Aquest servei és un servei relativament jove, ja que portem 2 anyets res més des que ho vam implantar. Disposem de dues pistoles de perforació (a fi de reduir el nivell d’exposició al dolor als més petits, ja que els fem els dos orificis a la vegada i no a deshora) de manera que la punxada és molt ràpid i pràcticament indolor.
A la nostra farmàcia estem compromesos amb la formació i el coneixement dels nostres clients pel que fa a diversos temes de salut que, per volum de treball, de vegades, ens és difícil dur a terme al taulell. Cada cert temps organitzem petites xerrades amb metges, infermeres o delegats de laboratoris per aprofundir en certs temes i que els nostres pacients puguin aprendre una mica més amb nosaltres.
Un altre dels serveis que oferim a la farmàcia és l’anàlisi capil·lar. Analitzem el cabell i les ungles gràcies a una microcàmera d’alta precisió que ens proporcionarà les dades necessàries per conèixer si hi ha problemes i la seva possible causa. Un cop fet aquest estudi, portarem a terme un diagnòstic i t’assessorarem sobre el tractament més adequat per solucionar la possible patologia o necessitat capil·lar i/o unguial. Si notes símptomes com ara pèrdua de cabells, alopècies, excessiva sequedat (o per contra, excés de greix), caspa, picors, és important dur a terme una petita anàlisi per evitar/prevenir que vagi a més.

Per desgràcia, no disposem d’un laboratori en condicions a la farmàcia per poder elaborar fórmules, però treballem en conjunt amb una altra farmàcia que fa més de 70 anys que dedicada a l’elaboració de fórmules i preparats oficinals tant per als seus pacients com per a múltiples farmàcies.

A la nostra farmàcia estem compromesos amb la salut . Per això, disposem de bàscula, mesurador de glucèmia i tensiòmetre (tant manual com electrònic) per portar un control dels nostres pacients tan personal com quan en el centre de salut els és difícil de dur a terme.8. Control de glucèmia, tensió i pes

Si tens alguna consulta o t'agradaria demanar cita prèvia per a un dels nostres serveis,

ESCRIU-NOS!