965296687/650984738 farmaciajgs@gmail.com

Lu a Vi de 9h a 14h y 17h a 20h · Sá 9h a 14h

Farmàcia

Slide 1
Sempre al teu servei
La nostra prioritat ets tu

Farmàcia Jorge Gimeno va començar al setembre de 2021 en la callo Doctor Fleming 43 de Sant Vicent del Raspeig, intentant, com a mínim, mantenir el bon servei i atenció dels nostres predecessors.

La nostra intenció es que el nostre espai i serveis vagin a poc a poc creixent però sense oblidar-nos de donar sempre el millor servei i atenció possible als nostres clientes/pacients per a així generar a cadascun d’ells l’experiència més positiva. 

El nostre equip

Farmàcia situada en la part alta de Sant Vicent del Raspeig, molt prop del poliesportiu municipal i de la caserna de la policia local de Sant Vicent que compta amb un equip dinàmic de professionals. Acosta’t i descobreix la teva farmàcia de Sant Vicent del Raspeig!

Vols treballar amb nosaltres?

Si estàs interessat en formar part del nostre equip, envia el teu currículum a farmaciajgs@gmail.com i ho tindrem en compte per a futurs processos de selecció

Els nostres serveis

Disposem d’un ampli ventall de serveis a la teva disposició i per a tots els públics.
Si tens qualsevol pregunta posa’t en contacte amb nosaltres i el nostre equip t’ajudarà!

Ortopèdia i
ajudes tècniques

Comptem amb un ampli vademècum d’ortesis i d’ajudes tècniques per facilitar l’ajuda diària, amb la finalitat de poder atendre les necessitats dels nostres pacients i oferir una important varietat de productes d’alta qualitat a el millor preu.

Nutrició i
dietètica

Comptem amb un expert en Dietètica i Nutrició que aclarirà els teus dubtes sobre alimentació, complements nutricionals i dietètics, productes per aprimar i règims. En cas de ser necessari, ha d’elaborar una dieta personalitzada i adaptada a les teves necessitats, horari, interessos i condició física.

Anàlisi capil·lar
i unguial

Analitzem el cabell i les ungles gràcies a una microcàmera d’alta precisió que ens proporcionarà les dades necessàries per conèixer si hi ha problemes i la seva possible causa, permetent-nos així assessorar-se millor sobre el tractament més adequat per donar-li solució.

Col·locació d'arracades i perforació d'orella

Disposem de dues pistoles de perforació de manera que la punxada és molt ràpida (podent fer els dos orificis al mateix temps) i pràcticament indolor.

Tallers i xerrades especialitzades

Cada cert temps organitzarem petites xerrades amb metges, infermeres o delegats de laboratoris per aprofundir en certs temes i que els nostres pacients puguin aprendre una mica més amb nosaltres.

Servei personalitzat
de dosificació

Aquest servei consisteix en la dosificació de la medicació dels nostres pacients a través de blísters setmanals individualitzats molt senzills, que permeten una lectura clara dels dies i les preses de manera que els pacients puguin seguir el seu tractament de manera còmoda i eficaç (reduint el risc d’oblits i errors).

Control de glucèmia, tensió i pes

A la nostra farmàcia estem compromesos amb la salut. Per això, disposem de bàscula, mesurador de glucèmia i hemoglobina glicosilada, mesurador de colesterol (que ens permet no sols determinar el colesterol total sinó també el perfil lipídic) i tensiòmetre (tant manual com electrònic) per portar un control dels nostres pacients.

Secció de productes de Veterinària

“El nostre costat més animal”. La secció dedicada a la resta de membres de les nostres famílies

Formulació magistral

Treballem en amb conjunció amb una altra farmàcia que porta molts anys dedicada a l’elaboració de fórmula i preparats oficials.

Vols demanar cita?

Si necessites ajuda d’algun servei no dubtis a demanar cita prèvia per ser ajudat per un dels nostres professionals. Ens veiem?

Ja tens
la teva targeta client?

Aconsegueix-la gratis

Beneficia't de grans descomptes, ofertes, promocions en salut, bellesa i molt més! Aconsegueix-la gratis

INFORMA'T

INFORMA'T

de les novetats i esdeveniments

CONEIX

CONEIX

tots els descomptes, ofertes i promocions.

BENEFICIA'T

DESCOMPTES

exclusiu per a socis

ESTALVIA

ESTALVIA

diners en productes per a la salut i bellesa

Fes-te client!

Introdueix les teves dades i comprovarem que el registre s'hagi fet correctament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *